Opravdu jsou tam ty chyby a nebo se mi to zdá? pokud tam ty překlepy jsou, stojí za to je opravit. Myšlenka inspirovaná jedním z životních příběhů Bible - některé možná pobuřuje, ale je pěkně zpracovaná. Lidé by měli býti schopni ji takto zpracované porozumět a hlavně ne předem odsoudit.
20.07.2007 11:27:00 | kjetilka
Já bych ti chtěla tady jen poděkovat, za ten komentář,který jsi napsal/a na Kostrbaté verše...kdyby jen takhle všichni brali to, co napíšu, neberou...
07.04.2007 19:51:00 | Aaliyan
Nikdy jsem neřekla, že v knihách není moudrost. Naopak, je jistě pravdou, že mohou být těmi nejlepšími učiteli na cestě životem. Co jsem chtěla říct je, že se bojím, že bych začala někoho kopírovat, přebírat názory někoho jiného. Jsou prostě věci, na které si potřebuju přijít sama a některé příběhy tohle ulehčují. Bible, to je něco postaveného mimo tohle všechno...
07.04.2007 10:24:00 | Eleonor Delkagear
To je krásný! nitky...
a dík moc za koment.. pomohl mi podívat se na to trochu z jinýho úhlu..
24.02.2007 12:21:00 | Kapika