Cesta k modlitbě
Tíseň smrti poslala mi Boží struny hlas
láska ve mne skrz pokoru tiše rozkvetla
Bůh mi opět vrací cestu – čisté slovo – jas
Svědkům pravdy putujícím s obrněnou vírou
karta temna doby zloby utrpení dala
vítají je bez váhání vroucí modlitbou