Anděl
Anotace: Všechno je jinak!
Zjevil se mi anděl, měl mokré nohy
Na rtu měl startku, na hlavě rohy
Chlupaté ruce a jizvu na krku
Dorvané montérky a na nich nášivku
"Tak hybaj do Nebe, ty lemro líná!"
Plivl mi do oka; zelená slina
"Nahoře bude ti kurevsky dobře."
Mlasknutím přivolal z oceli oře
Sedli jsme nad motor kovové stvůry
Za námi dýmu a oleje fůry
Mazaly cestu k Nebeské bráně
Kde svatý Petr chrápal si spavě
"Tak ti ho vedu. Peťane, nespi!
Bude tu za tebe odpouštět tresty.
A ty pojď se mnou do Pekla dolů!"
"Tam by mě nedostal ani pár volů!"
Oba se přeli jak malé děti
Házející po sobě na písku smetí
A já tam jen nemrtvě stál
Jestli jsem neumřel, koukám se dál
Přečteno 566x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, Fany, ARTeFakty X. Múzy, Šípková Růženka, Kapka
Komentáře (6)
Komentujících (3)