s tebou
šílené ticho
když včely oněmí
lípy nevoní
k zbláznění
k zbláznění
my ne
my tě neopustíme
i kdyby všichni
kteří šli
před námi
v modlitbě
s tebou vytrváme
.
.
.
stačí žít
ve tvém společenství
tisknout srdce
k srdci
(dárce života)
Přečteno 453x
Tipy 11
Poslední tipující: Market 2, Jort, Šípková Růženka, Philogyny1, Anděl, Frr, Amonasr
Komentáře (4)
Komentujících (3)