Ach,Zdeni ...To je nádherné...neskutečně silné a prožité a od srdce...
07.11.2018 23:43:54 | TVOŘILKA LENKA ČAJKOVÁ
Vzal jsem tvé básně náhodně dle názvu (nemaje času) a tuším, že u tebe bych se nemýlil v žádné, rád jsem si početl. Dal bych si tě do Oblíbených, ale koukám, že tady to nejde... (?)
07.11.2018 23:34:07 | analfagot