potlačená přitažlivost
s rozladěnou loutnou
předstírá prázdno-
a tuchaplně sahá
v tajemné bezmoci
po vzniku v zanikání
---
... spletité zabarvení ...
... stejně složité jako víra ...
23.07.2018 18:38:28 | Marcella
marcelko, často se mi až kouří z hlavy
ale já právě tam v tom kouři vidím konstrukce bytí
23.07.2018 19:53:23 | Akyš
... mám ráda chaos ...
... možná se toulá na každém začátku něčeho nového ...
... vlastně i na koncích bývá ...
... podobný obraz mi visí na zdi ...
... jmenuje se krajina ...
... moc ráda k němu chodím pro radu ...
23.07.2018 21:17:56 | Marcella