ale ty přeci nejsi člověk
nebo jó?
ty jsi opravdu myslíš
že jsi člověk?
jen zabíjíš čas
jsi už vybledlá pověst
v nedokončené knize
a mizíš kanálem bez poklopu
k ničemu
konkurenceschopná perspektiva
tě odsoudila k frustrační toxicitě
roztočenou devastací
hučí siréna
a za ní
tichý verš
Vezmi a jez