Pohľad do spomienok
Anotace: Táto báseň je venovaná človeku čo pre mňa veľmi znamenal v mojom živote.Mojej mame.
Hľadím na nebo
čo rozplýva sa
nadomnou
hľadím naň
z pokorou
zrak môj
naň sa upiera.
Môj zrak
sa upiera
tam kdesi
do diale
na miesto
pre ľudské oči
vzdialené.
Tam kdesi
kam smú len duše
na poslednej ceste
tam i ty odišla si
tam hľadia do dnes
moje oči smutné
a v očiach mojích
sa mi lesknú
slzy veľké.
Cesta tam nevedie
tam nepovedú ma
tie moje kroky
tam smú len duše
tam ruka božia ich povedie
na večné veky.
Tam i tvoja duša
naveky odišla
miesto svoje
si si tam našla
na teba mama
zostala mi
len spomienka
a v srdci
rana veľká
čo zahojiť sa nedokáže.
Přečteno 369x
Tipy 4
Poslední tipující: Amiradi, IronDodo
Komentáře (3)
Komentujících (2)