Nebo anjelov
Anotace: Príbeh o slobode,volnosti duše.
Pohľaď na nebo
čo nad tebou je
mračien tam nieto
len slnce pálivé.
A kŕdel holubíc
ním prelieta
v povetrí sa
vznášajúc
krídľami máva.
Pohľaď na to
jasné nebo
z ktorého neprší
mrakov tam nieto
tam niekde
sú ty krásny anjeli.
Pohľadom keď vnímaš
ten pokoj úžasný
keď cítiš tu slobodu
a úsmev na tváre máš
je pocit krásny
prináša útechu.
Vznášať sa povetrím
voľne ako vták
je snom najkrajším
to vie každý z nás.
Přečteno 427x
Tipy 5
Poslední tipující: IronDodo
Komentáře (1)
Komentujících (1)