Před tvým slovním citem pro absolutno
kříže u cest
studem se lámou
a hořet budou plamenem věčným
na hranicích všech pozemských atlasů
jsi krucifix
k modlitbám stezek
kocovina mešního vína
kůrka ohanbí
božského poznání
na mém chlebu
jsi sen
jenž nebojí se pohladit
vrtkavé dítě
které štítí se
odříkání
ach Tva duse,Marcelko je tak nadherna...
06.11.2018 23:13:45 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
... přitáhni uzdu milá ...
... lepí se mi na podkovy spousta vin ...
... přes to ti moc děkuji ...
07.11.2018 11:16:21 | Marcella
Nikdo není bez viny akdo by řekl,že je, tak by neříkal pravdu :)
Ale Láska očišťuje stále, denodeně naše srdce :)
07.11.2018 11:51:55 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA