Anotace: když "úzkost odemyká" / z Bytí a času M. Heideggera/
z kolika nebí rodí se věčnost ?
kolik hrstí opiátů naděje nabízí ?
z kolika odeznělých kolik
přichází trvalá úleva?
z kolika tušených úsměvů
škytá víra radostí ?
po kolika prohrách nás
teprve opouští bolestné lejno
řití smíření ?
***
...kolika ledvin...to mi zatrnulo...
09.11.2018 12:36:46 | Jort
ledviny ach ledviny strážej naše viny-kolika ach kolika provrtala se už kolika...střež si alespoň svého kolíka...:-D :-))*
09.11.2018 12:41:54 | Frr
...:-))))...
11.11.2018 13:24:24 | Jort
... věřím ... ... Ó Bože ... nahlas ... ... v živočišného Martina ...
08.11.2018 08:37:42 | Marcella
:-))))))**
11.11.2018 13:32:47 | Frr
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?