tvá vinice dává
ohnivé víno
smyta jsi vino
sňata z kříže
usmířena
neptej se více
čí je to vina
hospodin sám
zavlažuje a střeží
plody
kdo jeho záštity se chopí
s tím pokoj uzavírá
neptej se více
čí že to byla vina
A život jde dál. Největší umění je umět odpustit. I sám sobě... :)
09.11.2018 16:24:20 | Philogyny