Anotace: Hudební virelai (tentokrát už je to opravdu virelai)
Hudba v duších žije dál.
Neumlčíš tónů věčných,
Nedoznějí kdesi do tich,
Zůstaneš-li opodál.
Hudba v duších žije dál.
Vzpomeň na první dětský smích,
Dotek životů minulých,
Kdeže tehdy ten hit hrál?
Hudba v duších žije dál.
Dívka v nebeských poschodích,
Královna, která nosí sníh,
Svět nám za ty písně stál.
Hudba v duších žije dál.