určitě existují kvůli nám se obětuji miluji ...naše spása
Pohladil mě po ruce pošeptal tiše...když ti bude nejhůře ja budu to vidět...neboj se vždy se k tobě navratim a nikdy se k tobě neodvratim...nemam rad tvůj pláč a smutek jsem tvůj anděl strážný co dělá dobrý skutek...až nebudeš vědět kudy kam shouliš se pod má křídla oni tě budou hřát a budou bránit..s nimi budeš v bezpečí budou tě vždy chránit...
Přečteno 396x
Tipy 3
Poslední tipující: Jan Urban, mirecek
Komentáře (1)
Komentujících (1)