spravedlnosti na zemi není
ani já jí více nehledám
jen každý den chci nabrat do svých dlaní
osud který mi byl kdysi uchystán
i kdybych klesat pod křížem měla
připadat si nejponíženěji
nesmím zapomenout na tu která uvěřila
lilii bílou Pannu Marii
vždyť jaké jistoty bylo ti dáno
že porodíš Syna
ty čistá panno
v roucho tvé bělostné
já kdysi uvěřila
šťastna
též mně dáno bylo
nazývati se žena
někdy své srdce nakloním
v blízkost srdci tvému
ty obdaruješ mne objetím
bez poskvrny počatému
v něm se svým Synem
jednoho srdce
jedné Podstaty
spolu v jediném splynem
já a Ty
To mi vždycky říká Ov, spravedlnost není...ty Tvoje básničky jsou jako modlitby...
03.02.2019 21:45:38 | Philogyny