Verše v úzké "štangly" většinou působí v recitaci poněkud strojově. To je fakt. Zde jsou v druhé polovině. Ale báseň se mi líbí.
20.02.2019 23:18:06 | šerý
Styl i výrazivo použité v této básni mi tak trochu připomínají poměrně velmi dobrý strojový překlad, slovům dle mne ale chybí ještě trochu víc osobního otisku.
20.02.2019 22:49:16 | Špáďa
Snažila jsem se, aby sem se tolika neotiskla... Aby se v tom mohl případný čtenář víc najít. Jinak píšu básně ryze o mně, ale temi právě pak nic nepředám..
21.02.2019 00:19:43 | Loveless