Prečo
Aký zmysel mám?
Mám pocit, že všetkým len zavadziam.
A nič dobré nekonám.
Časom len tak mrhám.
Všetko dobre trhám.
Som len taký vyvrheľ.
Som stroskotanec.
Neviem robiť nič dobré.
Zlý duch ma vždy a všade sprevádza a pokúša.
Jeho zlo a tma.
Spútava.
Pripadám si ako obluda.
Je mi veru ostuda.
Chcem byť lepšou.
Chcem.
Ale ako?
Bože, pomôž mi, prosím.
Přečteno 325x
Tipy 4
Poslední tipující: Cappp, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)