jsi mou radostí
ty
který zjevil jsi mi
bohatství
bohatství života v plnosti
v pokoře
s vroucností
přijímám z tvých darů
klaním se a děkuji
za cestu
spasení
jsi mou radostí
ty
který zjevil jsi mi
bohatství
bohatství zralosti plodů
cesta tvá prostou
vzácností
hřejivým paprskem lidskosti
písní zvonů
jsi mou radostí
ty
který zjevil jsi mi
bohatství
bohatství života v svatosti
v mém srdci touha
člověka
shledat se s tváří tvou
radostnou
až vracet budu se domů
jsi mou radostí
ty
který zjevil jsi mi
bohatství
bohatství života i smrti
děkuji ti
ACHVSEOBJIMAJICI ZDENICKO PLNA VDECNOSTI,TO JE NADHERNE DILO ...NADHERNA PISEN NASEMU KRALI A STVORITELI..SMEKÁM PRED NIM ZA TO JAK TE UZASNE UCINIL A STVORIL...
01.03.2019 00:21:55 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
děkuji za Tvé vnímání ... z.
03.03.2019 10:53:30 | zdenka
hihi :-)
03.03.2019 10:59:23 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA