Ticho posledního sněhu
U Boží brány tiše sním
za času prázdna slavnosti –
jen tónem světla rozkvetlým
lze nalézt krystal svátosti
U srdce ticho stále je
ve věčné lásce slyším sny –
sníh starý rychle odtaje
jen bílý dá On překrásný
Já při pokoře toužím stát
i u ohrady tónů zdí
kde budu stále milovat
co přijde v den můj poslední