Mír tónů verše vzdušné věčnosti
si při pokoře nese nový den
a píseň z pekla plně vyprostí
i světlem stvoří nesmrtelný sen.
Já stále v tůni času úzkosti
jsem stíny světa k zemi obrácen,
kde pyšných bláznů běžné starosti
mi brání září býti osvícen.