děkuji ti Matko
přímluvkyně
že sklonila ses k mé bídě
požehnala životu mému
tíži z duše odejmula
potěšena tebou
navracím se
znovu
pokolikáté již
pomáháš mi pozvednout
můj kříž
odevzdáváš jej Synu
svému
tajemně
v skrytu
přijímá pokání pokorné
bolest proměňuje
v slzy úlevné
v radosti tak mohu vstříc
opět kráčet světu
Ty k nej...ja k tebe ... sa pre túto chvíľu utiekam ...
13.03.2019 03:47:47 | maryshka008