diskotéka Samsaro
Anotace: další "buddhistická"
na diskotéce jménem Samsaro
se svíjí mraky bytostí
ohlušených hudbou
oslepených efektními efekty
každá doufá
že To Oné Opravdové Terno
čeká právě za rohem
(v budoucnosti
hledají to v budoucnosti
to je ten error)
tiše tam občas projde Nirvána
ptá se "smím prosit?"
"ne, my si chceme
ještě hrát..."
Přečteno 334x
Tipy 7
Poslední tipující: Now, vlnka, Kapka, šerý
Komentáře (3)
Komentujících (3)