Anotace: :)
:-)) :-)
26.06.2019 14:51:06 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
hora porodila myš - chci říct že po dlouhém dlouhém přemýšlení jsme pochopil smysl hříčky o humoru pro smysl. A pro samé přemýšlení už nezbylo místo pro zasmání.
První 3 řádky začaly výborně, to "a vůbec" je takřka lahůdkové, ale 4.řádek je nesrozumitelný, tam se to zasekne. Což tam dát něco jednoduššího? V básni přece ani nejde o ironii osudu.
15.04.2019 07:40:16 | Karel Koryntka