takového tě nosím
ve svém srdci
modlícího se na olivové hoře
usnuli tvoji učedníci
a tys prosil
otce sám
opuštěný
pláštěm modlitby zahalený
můžeš- li
odejmi tento kalich
toto přetěžké břímě
ze mne
je-li však vůlí tvou
pak síly dej mi
jej nésti
otče náš jenž jsi
na nebesích
takového tě nosím
ve svém srdci
v modlitbě
ač opustili tě
všichni učedníci
"Také když se modlíte, nebuďte jako pokrytci." Mt 6:5..
20.04.2019 08:55:13 | Karel Koryntka
Zdeničko...též to tak cítím...stále ho vidím, jak prosí...on se bál! to pomyšlení mi vhání slzy do očí...mám ráda Tvoji poezii...*ST*
20.04.2019 04:35:34 | Anděl
Nádherné...
19.04.2019 15:57:01 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA