Kľakám k modlitbe
Čosi sa vo mne vzpiera
kľaknúť na kolená.
Srdce mi túžbou zmiera
padnúť na kolená.
Mocná sila akási
pokľaknutie žiada si
láskavo a dôrazne.
Kľakám.
Cítim. Vzdor hasne.
Očakávam KOHOSI...
Túžba plače a prosí.
Je mi radostne. Prekrásne.
Anna Vodičková
Přečteno 472x
Tipy 6
Poslední tipující: P.Balam, Ally, Iva Husárková
Komentáře (3)
Komentujících (3)