U cesty dítě rozesmáté
mi v duši jarních vzpomínek
nalezlo květy nezaváté
v mém kraji dávných čistých řek.
U slunce kdesi v modré záři,
až u hvězd které sní své sny,
jen duše vzlétla k Boží tváři
ve smíření v den poslední.
...."v mém kraji dávných čistých řek"...ST* :-D*
25.09.2019 01:51:51 | Frr
Je to vzpomínka i na dětství. Já jsem vodohospodář - tatínek byl vodohospodář. Velmi poutavě mi vždy vyprávěl o vodě. Velmi na něj vzpomínám.
25.09.2019 02:12:32 | ARNOKULT
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?