každým dnem
se již vracím
vracím se
domů
snad budu to tam
znát
snad-
vzpomenu si
v onen řád
který zjevoval jsi
neúnavně
nesčetněkrát
to tvá láska
byla tím
kdo říkal
žij
někdy nechal jsi mě
tápat ve tmě
to abych
hledala tě
jiskřičku naděje
uvnitř
mne samé
pomáhal jí
vlastním dechem
na ničem a nikom
nelpět
nezištně se
odevzdat
tak setkávat se
s bezedností
bez obav
vstříc
kráčet smrti
jednou
provždy
překonané
láskou která věčně plane