Anotace: 1+1=3
Pak už nepotřebuješ tvář -
ok(n)o za oko
stoické "promiň..."
vypadlé z fotopasti
uprostřed kataklyzmat
ocitneš se znovu
u prsu
budeš bezpečně sát
životodárné mléko
prostřené z mlékovodů supernov
jen už budeš vědět
Krásné, poetické. A s bonusem myšlenky*
02.12.2019 17:46:03 | šerý
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?