Modlitba
"Ať jen Láska naplní všechna srdce po okraj.
Ať tichý mír vládne všem zemským krajinám.
Ať Boží slovo zaslechne i ten nejmenší z nás.
Ať příslib lepších časů stane se skutečností.
Ať moudrost dávných věků uzdraví našich duší bol.
Ať úsměv z nevinných dětských tváří nikdy nezmizí.
Ať každý člověk najde to, co koupit se nedá.
Ať dáváme s radostí víc, než od druhých sami čekáme.
Ať Světlo pronikne i do těch nezatrpklejších myslí."
To je mé přání.
Můj sen.
To je modlitba má.
Krásná přání, i já si přeji. ^ST^ ;-)
11.12.2019 10:11:14 | jenommarie