Anotace: Bytí...
Sbírka: Z Duše do Duší
Jsem
Nacházím sílu díky své slabosti.Nacházím víru díky své malosti.
Nacházím Tebe díky Tvé vůli.Nacházím sebe díky Tvé lásce.
S Tebou jsem celistvá.S vírou v Tebe jsem svá.
Jsem úplná díky Tvé milosti.
A jsem vděčná za to, že JSEM.
Děkuji.
Uvědomění je osvobozující;-)
23.12.2019 23:09:05 | jenommarie
Přesně tak.:-) A děkuji.:-)
25.12.2019 22:08:46 | Market 2
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?