jaké by to bylo dnes
jak bychom tě
přijali
znovu nebylo by
místo
v našem srdci
proto vše
co nemůžeme stihnout
tak moc jsme se vzdálili ... ?
zastav naše kroky
Pane
ještě dříve
než na smrtelné posteli
Každý sám, co mu vyhovuje a cítí dle svého, já škatulky nemusím,
jen, co je srdci blízké
a rozum snad si poskládá, nic se nemá svazovat. :-)
hezká je Zdeni.
05.01.2020 12:06:30 | jenommarie
Každý člověk dostal svůj čas uvěřit či nevěřit. Jenže jen čas nestačí. Z lidí vyprchala skromnost a pokora...
05.01.2020 09:10:26 | Isla