Nejprve jsem si myslel, že ty změny druhu rýmů je neumětelství (u tebe podivné), ale po dočtení je zřejmé, že šlo o záměr. Bohužel se obávám, že se mi ta změna rytmů nelíbí (dělá mi v tom chaos). Přesto ale musím ocenit (i vzhledem k hezkému obsahu), že jsi šikula.
10.01.2020 07:59:45 | praetorian
Tuto formu volím ojediněle.
V tomto případě jako zvýraznění chaosu,který nevyhnutelně jednou nastane.
Děkuji za komentář a názor.
18.01.2020 18:23:46 | JC senior