Anotace: ***
Líbí se mi v provedení. Smysl má, hlavně v závěru. Lidé se modlí, ale ve skutečnosti zapomínají, že mají být hlavně uvnitř bohatí. Najít svůj smysl života, aby člověk mohl obohatit druhé.
09.08.2022 13:14:29 | mkinka
Nejkrásnější a nejchytřejší ze všech andělů měl tento osud a co pak všechno dokázal . . . ;-)
12.02.2020 06:13:15 | petrzal