Do sprchy mi kapala krev a za zády ucítil jsem dech
nebezpečné ženy s kosou, která mě oholila břitvou.
Pod krkem…. ostrý břit-jen jeden tah-a smrti se přiblížit
hrála si… a smála mé pomíjivosti.
Ten soudný den byl dnes naplněn
Hříšníku!
Zlo převážilo Tvé dobro!!!
…a nyní se projedeš výtahem do podsvětí….
Otevřel se . Nikomu jsem tam nevoněl - vedli mě s odporem.
Samotný Hádes byl nasraný.
„Vrať se tam, odkud jsi přišel“ vztekle hodili vidlemi.
Nic jsem neříkal a jen mu přitakal.
…a zaslechl jak na SMRT řval:
„Ty krávo, tato božská duše je věčná!!!“
Jel jsem výtahem ze samotného podsvětí
už jen sám a uviděl pozemské slunce
-věčného boje mezi dobrem a zlem.
Byl jsem rád za mého BOHA
a za život, který mi dal a o přežití se postaral.
PROTOŽE JSEM HO UCTÍVAL MILOVAL
A po své smrti se převtělil do dalšího těla
a další LÁSKU POZNÁVAL.
Tedy u mně parádní* Klidně bych tak reagoval, kdyby to měla být prozaická miniatura. Jsem se inspiroval k určitému tématu, který bych rád rozvinul. Snad Tě to nepobouří. Je to jen inspirativní skvělá výseč, která zaujala. Ale ve své budoucí publikaci se jistě o Tobě v anonci zmíním.
Jedna z Tvých NEJ, smekám.
19.02.2020 21:31:34 | šerý