Věřící strom
Anotace: O stromech a víře
Strom větve, jak ruce spíná
vzhůru,k zardělému nebi
večer,když slunce usíná
kořeny jsou pevné jako hřeby
Opuštěný strom se modlí
ve dne v noci nehnutě
navzdory svému pohodlí
nechystá se ovšem na kutě
Větve toho starého stromu
hladí dlouhými prsty oblohu
a kdo chtěl věřit tomu,
modlí se s ním k bohu
Přečteno 336x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Kapka, Iva Husárková, praetorian, jenommarie
Komentáře (4)
Komentujících (3)