odcházíš
ani nevím kam
a nebýt Lásky
snad byl by to vše
klam
zlý sen
ze kterého stále
procitám
vším
i ničím
naplněná
po okraj
přetékám
zurčím
tišším
naslouchám
A nebýt lásky,
co by jsme byly,
kdyby jsme lásku nepoznaly.
Prázdné duše bez pokory a bez poznání.
Vždy je to boleST, když lásku někdo ztratí.
Však byla a naplněna,
i vzpomínky na ní stále hřejí. ♡
:-)* Krásná Zdeni
01.03.2020 11:15:15 | jenommarie
ano ... naplněná tou, která se k nám vždy sklání ... v pokoře a usebrání ... měj se radostně ... úsměv.z.
01.03.2020 11:17:11 | zdenka
Děkuji TI Zdeničko i ty jsi tak plná té lásky a tady je jí od TEBE spousty;-)**
01.03.2020 11:21:21 | jenommarie