ač zavřeny jsou tvé chrámy
svatyňka přímluvkyně naší
je stále otevřená
všem příchozícím
k tobě se smíme obracet
jak tomu bylo vždy
když duše tesknila
tys naší jistotou
v každé době
my k tobě se navracející
matko naše
pomoz obnovit tvář země
která je pokřivena
trpě
k zemi hledí
tys do nebe vzata byla
popros tam o anděly
ať zemi ochraňují
svými křídly
ty po nich sestoupíš
do našich duší
vyprahlých a žíznících
po prameni
živé vody
Hezká Zdeničko. ;-)
25.03.2020 00:38:29 | jenommarie
jménojmen ... děkuji ... za přízeň ... krásné dny... naplněné láskou pro Tebe a Tvé blízké ... úsměv.z
02.04.2020 22:17:50 | zdenka
Děkuji Zdeničko moc za TA slovíčka a přeji též hlavně zdraví a pohodu. ;-) úsměv posílám také
02.04.2020 23:18:20 | jenommarie