Prázdný hrob
Anotace: Neděle Velikonoční
Kde kámen byl, teď otvor do skály
rouška jen a nepřítomné tělo
a němý úžas ženy z Magdaly
vzpomínka, jak nebe burácelo
a setníkova slova pod křížem
mrak slunce skryl a zachvěla se zem
tak proč ten údiv, oči uplakané
jen slov Jeho vzklíčilo tu sémě
předpověď co má být, že se stane
„ … jen maličko a zas uzříte mě“
*
Přečteno 309x
Tipy 21
Poslední tipující: Kapka, Vivien, Iva Husárková, Roser, Jeněcovevzduchukrásného, Amonasr, jitoush, šerý, Psavec, jenommarie, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)