Dobrým otcem stal se bůh
Dobrým otcem stal se bůh
i kdyby zemřela máma
a trápil mě každý neduh
vím že si vždy s náma
Lepší otec než-li bůh
na světě těžko bude
musím splatit každý dluh
a vyrovnal se s osudem
Dobrým otcem bude navždy bůh
nikdy neodejde na druhý břeh
než uzavře se pomyslný kruh
provede mne na všech křtech
Přečteno 303x
Tipy 6
Poslední tipující: Majda, Jeněcovevzduchukrásného, Roser, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)