Anotace: (*2010) Vznikala pod rukama, když do uší mi zněla melodie písničky Tomáše Kluse...
Chtít od života víc a od sebe chtít více.
Ty víš, co chci Ti říct, dýcháš skrz mé plíce.
Mít odvahu a jít a vědět, kde mám začít.
Ukázat mi směr a světlo do tmy vtlačit.
Slyšet své srdce bít a nebýt z toho znaven.
Vědět, jak dál žít a kde je věčný pramen.
Však nesnadné to bývá, nenech mě upadnout.
Strach do srdce se vrývá…hlouběji a hloub.
Nebát se Ti dát, dát život do Tvých rukou
a volat na poplach, když mé slzy tekou.
Nechat se objímat Tvou neskonalou láskou
a slyšet tichý hlas: Nenechám tě na pospas.
Vůně vlídných slov a melodie hlasu.
Chci se k Tobě vkrást a vidět Tvoji krásu.
Mít na rtech otázku, ta nevyřčená slova
složená z obrázků a těla Adamova.
Krásné přání a též vřelé vyznání.Přeji Ti Majdi, ať Vám pramen Lásky stále vyvěrá.
15.05.2020 21:42:46 | Jaruška
Chtít do života víc a mít toho kdo chce ..
chceš do života vic3a on chce jenom kousek...
To jsou ty nekonečné..
Ale ta tvá je moc pěkná:-) "ST"
23.04.2020 18:54:31 | jenommarie
Ano, znám. Síla vnější inspirace ruku v ruce s múzou. To je síla, viď? Pěkně to máš poskládané. Líbí se mi.
23.04.2020 13:32:15 | šerý
Těší mě, že se líbí. Moc děkuju! Ano, síla to je :-) Moc mě to bavilo, ale zvláštní je, že od té doby se už takové spojení neuskutečnilo...zřejmě nebyly vhodné konstelace :-)) Ale co není, může být ;-)
23.04.2020 15:02:39 | Majda