Náboženství
Anotace: Kdo nechce uznat pravdu. Řádky v lež promění....
Pravidla jejich žití a chování k druhým
Čítají z knih, které je nutí být krutým
Fanaticky smýšlející,jak po požití jedu
Bez příčetnosti a bez ohledu
Nadřazování se nad ostatními,potlačení práva něžných pohlaví
Pro šíření své víry,používají způsob krvavý
Ve zkratce popisující jen jedno z mnoha
Co své činy schovávají za svého boha
Bez dodržování pravidel,hrozí nám peklem
Které má být přímo pod našim světem
Však sami konají zlo a lež nám vnucují
Ze strachu svůj původ a minulost potračují
Konali se popravy ve jménu boha
Obhajoba ve výmluvách,že byla jiná doba
Nekonečné finanční příspěvky i s frází skromně žít
Jejich dobře formulovaná věta dokáže tě zneužít
Pedofilie se v náboženství schovává
I s vědomím vysoce postavených,že se to odehrává
Ve zkratce popisující druhé z mnoha
Co své činy schovávají za svého boha
Romány,jenž měli zůstat romány,fanatici se chytli
Čistou víru ve stvoření,filtrovat přes náboženství začli
Romány jenž měli zůstat romány a víra vírou
Přečteno 339x
Tipy 6
Poslední tipující: Isla, Majda, Psavec, jenommarie, Emily Říhová
Komentáře (3)
Komentujících (3)