Zkusit ze srandy existenci v těle můj nápad byl,
málo kdy bych sám sobě takovou ptákovinu povolil!
Tak jsem tu a snažím si sám sobě nenadávat,
avšak kdo by přeci existenci v těle dokázal odolávat.
Otce, ségru a bráchu já v jiných sférách bytí mám,
a kdo by potřeboval, tak je k němu obratem povolám.
Aby utěšením a následnou fackou oči mu rozlepili,
strach, úzkost, děs a jiné nelidské neduhy rozpustili.
Jako zelenáč a bezdomovec ve fyzičnu jsem sám,
i když i přes to své přesné místo u svého Otce mám.
Srandu a zábavu z hmoty si udělat jsem v plánu našel,
abych na mrtvá místa radost a úžas postupně přinášel.
Máknout více jako neabsolvent na sobě ještě musím,
snad se povede a jako brácha tělo v bytí rozpustit zkusím.
Vládci tohoto chaosu se budu těšit s úšklebkem zamávat,
neb neměl bytosti mást a snažit se nevědomost rozdávat.
A jestli i ségra a jiní mí mi tu budou pomáhat,
já budu makat co to dá a přestanu fakt nadávat!
Kam a co posléze přesně potom vůbec netuším,
jedno ale vím. Dalšího otrokáře znovu rozruším.
Snad plán živého v živém vyjde nyní na jedničku,
a snad nepromarním žádnou zásadní chviličku.
Chviličku v niž svobodu od Otce jako bratr předat smím,
aby se každý v těle mohl stát dcerou či synem nádherným.