Anotace: úryvek z většího celku, inspirací bylo pár karet z tarotu ...
Jsem krásná
taková, jaká jsem.
Jsem prostě Boží sen.
Jeho x-tá iterace
a abych došla až sem,
dalo Jí to hodně práce.
Jeeee, Lobka, ktoré karty to boli ? Page of pentacles a eso holí?
Posielam :)
24.10.2020 21:18:04 | maryshka008
tak daleko, tedy, ještě nejsem,
ale...tvrdě na tom dělám,...
bezva
15.10.2020 10:44:54 | ttragelaf