Anotace: Tuto báseň nyní publikuji hlavně proto, abych se mohl podělit o to, jak vypadá kazetelna raketka. Podle obrázku posléze volím i báseň. Díky za pochopení.
Lukáš
Zázračný rybolov
nastává po povolání.
Padá návrh:
„Staňte se rybáři lidí.“
Ryby jako lidé,
kteří jsou loveni z moře smrti.
Matouš
Pán spí v lodi církve
při překonávání moře smrti.
Pán kráčí mořem smrti
po hladině.
Potom, co nasytil zástupy
chlebem Svého těla
a rybami těl konvertitů
Exodus
Izrael je veden
mořem smrti
odlišným způsobem.
Jan
Zázračný rybolov
nastává i po setkání
učedníků se Vzkříšeným
Aby lov z lodi církve
byl úspěšný
je potřeba Pána.
Potom jedí chléb těla Vzkříšeného
a ryby těl konvertitů
dochází k výměně,
setkání se Vzkříšeným