Blaze těm, jež si dotazy tak obratně kladou,
neboť jen s nalezenou pravdou, a ne tou danou,
projdeš hrdě, vzpřímen a přesto s pokorou,
onou branou.
Myslíš branou kriminálu? Ven nebo dovnitř? :-D
08.06.2020 11:35:01 | Lighter
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?