Kroky mé v souladu jsou
s vědomým vnímáním jdou
kam osud zavane bytost naši
tam navždy zůstane náš otisk
aby až jednou půjdu poslepu
naleznu cestu z labyrintu
kde není žádné bloudění
duše má vede mě k světlu dní
Velmi pěkná a procítěná.
05.08.2020 23:01:46 | Jaruška
Jakoby si chtěly dělat co se jim zlíbí. Nechtějí ještě do škatulky. Tak to mám já.. :), jen mé roky mi připomínaji, že bych už měla mít ten klid...a zůstat na místě.
04.07.2020 18:47:27 | Isla