Anotace: poněkud předčasné, ale na vyžádání jednoho nakladatelství bylo nutno s předstihem
Pouze neumím přeformulovat: "do pouště žluté jak lví kůže". "Jak" je spíše nepřízvučné - "lví" pak naopak. Nevím. Možná na konci i zopakovat "a nad ní jeden jeden Král". Nevím. Dolma zjevně musí hrát na nějaký hudební nástroj - možná zpívá. Nevím. Dal jsem ošklivě tip. Třináctý. Snad to není osudové.
24.08.2020 11:08:13 | ARNOKULT