Jen oči myšlenkou mou noční
vytváří z ticha věčný sen
o tom, že tvůrce času mocný
nám dává lásku každý den.
Já na konečné světa bydlím
u krásy stromů v samotě;
na hříchy světa nepomyslím,
když oknem hledím v dřímotě.
To je moc dobrý, líbí se mi ten duchovní přesah, super... Něco jako mnich v rajské zahradě světa... :-)
06.08.2020 08:53:21 | Jarovanek
Děkuji.
06.08.2020 09:10:09 | ARNOKULT
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?