Anotace: Když chceš věřit tak plať.... , ale nenápadně.
nemusíš znát cestu
ona najde si tě sama,
nemusí být dlážděná úsměvem.
Trocha toho žalu i ztrát je třeba,
vážit pak chvil krásných více si dovedem.
Jen ať je peklo, ať lidé se bojí,
každý si na druhém své rány hojí.
Ať bolí každého, co komu prováděl,
každý si rozmyslí, aby tě podváděl...
23.09.2020 16:20:51 | Pittoresque