Já prosím pouze o pokoru,
jež k utrpení přichází,
při nekonečném rozhovoru
ve stínu vlastních nesnází –
o ostrov v dálce na obzoru,
kde víra nikdy neschází.
Jen od jednoty našich duší
pravdivá touha přichází,
jež dobro ticha neudusí,
když kvete srdce do krásy.
Kdo vnímá a vidí
s pokorou v srdci cítí,
ke mnohem dál ve svém
přijetí všeho života bytí.*ST :)
Pokoru ať lidé mají.. kéž jí mají.
Pěkný večer přeji.
03.10.2020 18:32:45 | jenommarie